Välkommen till sarwe

Vad kul att just du har hittat hit! Sarwe.se drivs av mig Jakob Sarwe, alla motiv som säljs här är designade av mig. Jag har sedan barnsben alltid tyckt om att rita och skapa. Först med kritor på kopieringspapper, sedan med sprayburkar på betongväggar i tonåren för att sedan i övre tonåren övergå till att måla med akrylfärg på duk. Något som jag gör ännu idag, dock har jag  mer och mer övergått till att skapa med hjälp av datorn.  

Jag är utbildad grafisk formgivare och driver sedan några år logocorner.se där jag  hjälper företag med allt ifrån logotyper till visitkort mm

Idén till denna webbutik har successivt växt fram. Att köpa en tavla man gillar i original kostar oftast flera tusenlappar, vilket de flesta av oss ej har råd med. Idag finns det flertalet butiker som erbjuder fina posters till bra priser, dock är dessa producerade i stora upplagor. 

jag vill kunna erbjuda dig som kund ett unikt verk i en begränsad upplaga till ett överkomligt pris, något som jag upplevt har saknats. Ett unikt konstverk som inte så många andra har.  

När jag skapar mina verk är blyerts och bläckpenna alltid det första verktyget. Dessa motiv bearbetas sedan färdigt i ett ritprogram i datorn. 

Alla motiv är unika och finns endast att köpa här, och då i ett begränsat antal. De är tryckta på ett 250 grams matt  FSC-märkt papper av hög kvalitét. Motiven är inslagna i silkespapper som sedan förpackas och levereras i en mattsvart papptub med en unik etikett för varje serie.


Ha en fortsatt fin dag!

//Jakob Sarwe