Köpvilkor (poster)


Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till hej@sarwe.se


Priser

Samtliga priser är inklusive moms. Förutom fraktavgift på 49 kr utgår inga övriga skatter eller avgifter. Dock utgår ränta och administrativ avgift om du väljer betalsättet ”Dela upp” (läs mer under delbetalning nedan).


Leverans

Vi skickar vår produkter med Postnord för snabbast leverans till dig. Alla våra motiv levereras i papptuber av hög kvalitet, detta för att skydda dem. Då förpackningen ej går in i ett normalt brevinkast  skickas den direkt till ditt närmsta utlämningsställe (oftast en livsmedelsaffär eller servicebutik. Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar.

Sarwe.se står för risken att varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig. Vid eventuell retur står du själv för risken att varan skadas eller kommer bort.


Betalning

I samarbete med Klarna och betallösningen Klarna Checkout erbjuder sarwe.se betalning via faktura, betala direkt (med mobilt BankID), kort samt delbetalning. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor.

Har du frågor kring din betalning ber vi dig kontakta Klarna.
Länk till Klarna kundservice

Länk till villkor för användning av Klarna Checkout


Ångerrätt

Vid köp hos Sarwe.se har du som kund 14 dagars ångerrätt, som börjar löpa från den dagen då du får din vara. När du kontrollerar att din vara stämmer överens med din beställning skall du göra det varsamt och hantera den försiktigt för att inte skada varan. Har varan skador som anses för stora för att vi skall kunna sälja den på nytt förbehåller vi oss rätten att behålla varan värde och återbetalar ej något. 

Vid utövande av ångerrätten betalar du som kund returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Du som kund står själv för transportrisken vid en retur, Sarwe.se tar inget ansvar för eventuell transportskada eller förlust av returnerad vara


Återbetalning av retur

Återbetalning utförs så fort som möjligt  till dig, dock senast inom 30 dagar, detta efter att vi mottagit och godkänt din retur. Återbetalning vid fakturabetalning sker i första hand till uppgett personkonto. Vid kortbetalning förs pengarna tillbaka på det kort (dvs. det konto som är kopplat till kortet) som du utfört köpet med.


Instruktioner för retur

1. Kontakta oss på hej@sarwe.se så att vi kan en retursedel till dig

2. Fyll i retursedeln och skicka denna tillsammans med produkten i det originalemballage som den levererades i. Vid retur ska varan returneras i samma skick som den var när den leverans till dig. Varan ska returneras i vår originalförpackning och skyddande emballage kring detta.

3. Så fort vi behandlat och godkänt din retur kommer en returbekräftelse skickas till den e-postadress som du använde vid beställningstillfället


Reklamationsrätt

Vi  ger dig full ersättning i form av ny produkt om det konstaterats ett tillverknings fel på den beställda produkten. Det är därför viktigt att du som kund undersöker produkten noggrant när den anländer hem till dig. Om en produkt är skadad eller på annat sätt är felaktig när anländer bör en reklamation (om möjligt) ske inom 7 dagar från att du mottagit den. Om det skulle uppstå en tvist  följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. 


Outhämtad försändelse

Om du som kund inte skulle hämta ut din beställning på det sätt som avtalats förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift som täcker frakt och hanteringskostnader som uppkommer. Notera att om du inte tar emot eller hämta ut en försändelse räknas det inte som att du har meddelat att du ångrat ditt köp.


Reservation för ändringar

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, slutförsäljningar, tryckfel, fel på produktbilder och/eller felaktig information orsakad av tekniska eller mänskliga fel. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och köpevillkor.