Om

Om sarwe

Vad kul att just du har hittat hit! Vare sig om du är i behov av en ny logotyp, ett nytt visitkort eller en visuell identitet till ditt nystartade företag. Du kanska söker efter en snygg unik poster till barnrummet? Vad det än må vara så är du varmt välkommen hit! 


Sarwe.se drivs av mig Jakob Sarwe, jag har sedan barnsben alltid tyckt om att rita och skapa. Först med kritor på kopieringspapper, sedan med sprayburkar på betongväggar i tonåren för att sedan i övre tonåren övergå till att måla med akrylfärg på duk. Något som jag gör ännu idag, dock har jag  mer och mer övergått till att skapa med hjälp av datorn.  

Jag är utbildad grafisk formgivare och har frilansat som det i över 10 år. Jag har genom åren hjälp olika företag med allt ifrån visitkort, flyers, logotyper, design av förpackningar till hela grafiska profiler.

Idén till att ha en liten webbutik kopplad till företaget har successivt växt fram. Att köpa en tavla man gillar i original kostar oftast flera tusenlappar, vilket de flesta av oss ej har råd med. Idag finns det flertalet butiker som erbjuder fina posters till bra priser, dock är dessa producerade i stora upplagor. 


Jag vill kunna erbjuda dig som kund ett unikt verk i en begränsad upplaga till ett överkomligt pris, något som jag upplevt har saknats. Ett unikt konstverk som inte så många andra har.  

När jag skapar mina motiv eller jobbar med att ta fram en ny företagslogotyp, visitkort etc etc är blyerts och bläckpenna alltid det första verktyget. Dessa bearbetas sedan färdigt i ett ritprogram i datorn. 

Alla motiv är unika och finns endast att köpa här, och då i ett begränsat antal. De är tryckta på ett 250 grams matt  FSC-märkt papper av hög kvalitét. Motiven är inslagna i silkespapper som sedan förpackas och levereras i en mattsvart papptub med en unik etikett för varje serie.


Ha en fortsatt fin dag!

//Jakob Sarwe

Låt oss göra något bra