faq

Faq

Nedan har du de vanligaste frågorna samlade.

Har du några andra frågor är det bara att maila.


Beställning av poster

Vid beställning av poster kontaktar ni mig genom kontaktformuläret. 


Beställning av grafiskt material 

Vid beställning/offertförfrågan av grafiskt material kontaktar ni mig genom kontaktformuläret eller slår en signal på  073 975 56 86.

Om du använder kontaktformuläret, försök då att vara så tydlig som det bara går i beskrivningen av ditt företag. Du får en bekräftelse per mail inom 24 h att jag mottagit din beställning. 

Jag går igenom erförfrågan/beställning och börjar skissa. Du får 1–3 st förslag i en PDF fil inom 7–10 arbetsdagar. Du kikar på förslagen och återkopplar det till mig. Jag skickar därefter över en mapp per mail med den valda produkten i de olika filformaten.

Betalning sker med faktura efter leverans, betalningsvillkor är 30 dagars netto. När inget annat överenskommit gäller betalningstid och dröjsmålsränta enligt räntelag (1975:635)Vad ingår i min beställning?

Design och originalfiler av den beställda produkten som du får skickade per mail. Dessa filer är färdiga att lämna till valfritt tryckeri.


Är min logotyp unik?

Ja det är den, jag använder inga färdiga mallar. Logotypen är speciellt framtagen för just ert företag.


Äger jag rättigheterna till min logotyp

Ja det gör du, när betalningen är genomförd har du fullständiga rättigheter till din logotyp.


Hur betalar jag?

Du betalar först när du har fått din beställning. I mappen med din beställning medföljer en faktura i pdf format med alla betalningsuppgifter.Avtalsvillkor


1. Priser & betalning

1.1 Alla tjänster på Sarwe.se visas exklusive moms. Betalning sker med faktura som bifogas i mappen med er beställda produkt. Betalningsvilkor är 30 dagar netto, när inget annat överenskommits gäller betalningstid

och dröjsmålsränta enligt Räntelag (1975:635).


2. Beställd produkt

2.1 Kunden är medveten om risken att färgen på den beställda produkten kan skilja sig och se annorlunda ut mellan skärm och slutligt tryck. Kunden är därför ansvarig för den slutliga färgkontrollen, layout och andra liknande frågor.

2.3 Sarwe har inget ansvar för fel som uppstår vid tryck. Detta är något som åligger tryckeriet.


3. Rättigheter

3.1 Sarwe har alla immateriella rättigheter på er beställda produkt, logotyp, visitkort, grafisk profil etc etc fram till dess att full betalning är genomförd. När full betalning är gjord för den beställda produkten har ni fulla immateriella rättigheter på den köpta/beställda produkten.